Амбициите на Флорентино Перес нямат край! Босът на Реал Мадрид с нова и креативна идея?


Амбициите на Флорентино Перес нямат край! Босът на Реал Мадрид с нова и креативна идея?
Снимка: Getty Images

7241 0

Наскоро стана ясно, че един от най-големите визионери в световния футбол - президентът на Реал Мадрид - Флорентино Перес, е имал уникална идея за създаването на увеселителен парк "RealMadridLand", с който да зарадва феновете на "лос бланкос", твърди "The Sun".

Според изданието Перес е дал начало на проекта през 2004 година, тъй като си е мислил, че в близкото бъдеще ще се появят отбори, които ще изместят статута на Реал като гигант в Европа.

Самият испанец дори се е свързал с управниците на Дисниленд, с които е обсъдил целта си, а те са му предоставили имена на архитекти, които са способни да направят чертежи на подобен амбициозен проект.

Идеята на Перес е била да се изгради огромен комплекс, в който да се намира стадионът на "лос бланкос", тренировъчната площадка, както и редица безбройни атракции за привържениците. Проектът е бил оценяван на 2,1 милиарда евро.

Всичко обаче е приключило с чертежите. Изглежда Перес се е отказал от тази своя амбиция, но кой знае... Испанецът неведнъж ни е изненадвал с решенията си, предстои да разберем дали ще "отмрази" този проект.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Две от звездите на Реал създават смут в съблекалнята на "Бернабеу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички