Модрич взе решение за бъдещето си в националния отбор на Хърватия


Модрич взе решение за бъдещето си в националния отбор на Хърватия
Снимка: Getty Images

2742 0

Сърцето и душата на националния отбор на ХърватияЛука Модрич, планира да се преустанови участието си за „шахматистите“ след предстоящото Световното първенство в Катар. 37-годишният носител на „Златната топка“ за 2018 година сам потвърди намерението си пред издание в родината си.

Капитанът на националния отбор на Хърватия Лука Модрич ще се откаже от участие в националния отбор след Световното първенство в Катар, потвърди самият футболист пред total-croatia-news.com.

Катар ще бъде последният етап преди напускането на националния отбор. Така че трябва да се постараем да бъде най-доброто първенство за мен. Разбирам, че вече съм достигнал определена възраст. Така че това е един логичен край, заяви Модрич пред „Total-croatia-news.com“.

Звездата на Реал Мадрид има 154 мача и 23 гола за Хърватия. През 2018 година той не успя да стъпи на световния връх, след като „ватрените“ загубиха с 2:4 финала срещу Франция. Мондиалът в Катар ще е четвърти за Модрич, който е участвал и на четири Европейски първенства.

Той играе за ватрените вече 16 години, като дебютира на втората година след пристигането си в Тотнъм. Участието в Катар е неговото четвърто Световно първенство, като дебютира през 2006-а година в Германия. Отделно от това има и четири Европейски първенства.

Испанското издание „AS“ пък съобщи, че Реал Мадрид готви оферти за нови договори за трима от най-важните футболисти. Модрич е сред тях. Другите двама са Карим Бензема и Тони Кроос.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Любопитно: Французойка ще надува свирката на Реал Мадрид и Селтик

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички