Тони Кроос предпочита успех на Световното първенство отколкото в Шампионска лига


Тони Кроос предпочита успех на Световното първенство отколкото в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1372 0

Голямата звезда на Реал Мадрид - Тони Кроос, направи доста интересна изява свързани с двата най-големи турнира във футбола - Шампионска лига и Световното първенство.

Германецът заяви категорично пред официалния уебсайт на мадридчани, че предпочита триумф на Мондиала, отколкото в турнира на богатите.

"Наистина е трудно да се сравни дори почти невъзможно. Това са двете най-важни състезания във футбола. Този въпрос ми е задаван много пъти", каза Кроос.

"Да станеш световен шампион е най-великото нещо някога, случва се на всеки четири години и става все по-трудно да го спечелиш. Ако имате късмет, можете да играете в него три или четири пъти. Шампионска лига е всяка година, но участието в нея също е специално", добави още германецът.

32-годишният халф отлично знае какво значи да печелиш трофеи. Германецът е един от най-титулуваните съвременни играчи. В неговата витрина могат да се видят медали от Шампионска лига, както и от Световното първенство в Бразилия през 2014 година. Съвсем наскоро пък Тони Кроос съумя да шокира "Сантиаго Бернабеу" с нещо невиждано досега.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички