Драмите в Реал Мадрид нямат край: Две от звездите на тима не се разбират никак добре


Драмите в Реал Мадрид нямат край: Две от звездите на тима не се разбират никак добре
Снимка: Getty Images

2948 0

Реал Мадрид се радва на доста впечатляващ старт на новия сезон на всички фронтове. Нещата в съблекалнята обаче не са розови, съобщава изданието "El Nacional".

Според информацията две от звездите на тима - Орелиен Чуамени и Едуардо Камавинга, не се разбират никак добре, което внася смут в съблекалнята на "Сантяго Бернабеу", а наставникът Карло Анчелоти никак не е доволен от тези вълнения между неговите играчи.

Двамата младоци са спрягани за бъдещите лидери в средата на терена за "лос бланкос". От тях се очаква да наследят Лука Модрич и Тони Кроос, които са вече на сериозна възраст и може би скоро ще предадат "кормилото" на по-младите звезди.

Карло Анчелоти не обича да залага на двамата младоци в центъра на терена, а предпочита да ги поставя там заедно с друг опитен играч. Ако обаче те искат Реал да продължи да печели трофеи, трябва да знаят, че ще е задължително да се сработят рано или късно.

Друго дуо в Реал пък не желае въобще да си комуникира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички