Алехандро Балде призна: Искам да остана в Барселона дълго време


Алехандро Балде призна: Искам да остана в Барселона дълго време
Снимка: Getty Images

1521 0

Талантливият футболист на Барселона - Алехандро Балде, потвърди, че иска да остане и продължи кариерата си на "Камп Ноу".

19-годишният играч проби в титулярните 11 на Шави, след като впечатлява в почти всеки един мач на "блаугранас". Младежът се утвърди като първия избор на левия бек пред опитни играчи като Жорди Алба и Маркос Алонсо.

Настоящият договор на Балде с Барса изтича през лятото на 2024 година, а футболистът разясни повече за бъдещите си планове.

"Клубът и моят представител са се срещали, да. Моето бъдеще е тук, в Барса. Искам да остана в Барселона дълго време. Дойдох тук, когато бях на 8-9 години и искам да продължа кариерата си тук", сподели Балде в интервю.

"През изминалия сезон не записах много игрово време и приех това като предизвикателство. Благодарен съм, че мога да се уча от футболисти като Маркос Алонсо и Жорди Алба, които са изключително опитни", добави още младокът.

Балде започна в 17 мача във всички турнири този сезон за Барселона, като се появи от пейката пет пъти. Той все още не е вкарал първия си гол за клуба, но е допринесъл с четири асистенции, като същевременно привлича вниманието с изключителното си темпо и бързи реакции.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Роберт Левандовски засипа Шави с похвали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички