Зидан: Ще си тръгна, ако нещата не стават по моя начин


Зидан: Ще си тръгна, ако нещата не стават по моя начин
Снимка: Getty Images/Gulliver

4457 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан даде пресконференция преди последния мач на тима за сезона. В неделя столичани приемат Бетис в двубой от Ла Лига без значение, но отборът на Зизу ще опита да завърши с победа лошия сезон.

"На всички е ясно какво се очаква от нас. Подготвихме се добре през седмицата и сега искаме да кажем “чао” на нашите фенове с добра игра и победа. Това беше сложен сезон и искам да покажем на запалянковците, че мислим за следващия, когато ще се завърнем по-ентусиазирани, за да могат те да бъдат горди с футболистите. А и е добре, че сезонът свършва", сподели наставникът.

Той коментира и темата с Гарет Бейл, и дали това ще е последният му мач за тима. "Той ще бъде в групата и само това ще кажа по темата. Утре ще видите дали ще играе, или не. Но не знам какво ще се случи в бъдеще. Но със сигурност ще има промени в състава".

Зидан бе категоричен, че той отговаря за всички решения и ако нещата не се случват по неговия начин ще напусне. "Когато новият сезон стартира, ще обява кой ще бъде първи избор и кой ще е втори. Аз съм треньорът и аз решавам. Аз ще направя отбора, а ако това не се случи, ще си тръгна. Аз решавам за новите футболисти, макар по трансферите да работим в екип. Ако нещата не стават по моя начин, ще се махна."

Според медиите, вече е сигурно и привличането на Лука Йович от Айнтрахт за 60 млн. евро. Кой друг играч според слуховете Перес замина да договори лично - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички