Неймар не е щастлив и иска да напусне ПСЖ, от Реал го чакат да поиска трансфер


Неймар не е щастлив и иска да напусне ПСЖ, от Реал го чакат да поиска трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

7121 0

С края на сезона трансферните спекулации се засилват още повече, а през послендните години в тях неизменно попада бразилската звезда - Неймар. Футболистът на ПСЖ отново е спряган за напускане на френския гранд, а като основна негова дестинация се счита Реал Мадрид.

Според Le Parisien той иска да напусне Пари Сен Жермен и от миналата седмица хората от неговото обкръжение са мобилизирани да намерят начин той да си тръгне от „Парк де Пренс“. Изданието твърди още, че Неймар е изтощен и не се чувства щастлив в клуба.

Неймар може да напусне ПСЖ през 2020 година, когато в договора му с клуба се задейства откупна клауза в размер на 170 милиона евро. Дотогава ПСЖ има възможност да го задържи и да откаже да го продаде. Испанското издание AS също потвърждава желанието на бразилеца да напусне шампиона на Франция, като пише, че от Реал следят ситуацията изкъсо. Не е тайна, че футболистът е една от големите мечти на Флорентино Перес. В никакъв случай обаче мадридчани не искат да влизат във война с ПСЖ и да развалят отношенията, които имат. Затова от Реал искат именно той да направи първата стъпка за трансфер.

А какви входящи трансфери очакват ПСЖ да направят, за които ще извадят 200 млн. евро - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички