Зидан: Реал има много играчи, които могат да донесат пари


Зидан: Реал има много играчи, които могат да донесат пари
Снимка: Guliver/GettyImages

960 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан отказа да коментира трансферните планове на "Кралския клуб", но призна, че има много играчи, които биха донесли пари на клуба.

На въпрос дали Иско ще бъде продаден, тъй като е сред най-скъпи в състава, Зизу отговори: "Тук има много футболисти, които могат да донесат пари. Всички са много добри и има голям интерес към тях. Сред спряганите имена за продажба е и Тони Кроос, но специалистът бе категоричен колко много харесва немския национал, успявайки да играе под огромно напрежение.

"Бензема е съвместим с всички. Добрите футболисти знаят как да играят заедно. Карим е различен. Прави много неща, бележи като “деветка” и организира като “десетка”, заяви още Зидан преди утрешното гостуване на тима на Леганес. Има много отбори, които играят в понеделник, сега е наш ред. Имахме дълга седмица с много тренировки. Когато имаш толкова дълга седмица, можеш да поработиш повече. Това не се получава, ако имаш три мача в една седмица".

Междувременно се появи информация, че Реал след изкъсо изявите на младок, който направи фурор в Лига Европа. Ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички