Впечатляваща статистика на Реал Мадрид на старта на сезона в Ла Лига


Впечатляваща статистика на Реал Мадрид на старта на сезона в Ла Лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2407 0

Тази седмица започва новият сезон в Ла лига, в който Реал Мадрид ще опита да изтрие беглото представяне от миналата година. "Белия балет" ще се изправи в събота срещу Селта, като в последните 10 сезона няма загуба на старта.

За този период отборът има седем победи и три равенства. Поредицата започва през 2009 г срещу Депортиво Ла Коруня. Следващите съперници в първите им мачове в съответния сезон са били: Реал Сосиедад, Спортинг Хихон, Майорка, Кордоба, Бетис, Валенсия, Сарагоса, отново Депортиво и Хетафе през миналия сезон.

Равенствата са със Спортинг Хихон, Майорка и Валенсия. Най-изразителна е победата над Сарагоса 6:0. В тези десет мача Реал Мадрид са вкарали 22 гола. От настоящия отбор 8 играчи са отбелязвали, като Бейл има четири гола, Бензема - два, Каземиро, Кроос, Асенсио, Иско, Марсело и Карвахал по едно попадение.

Същевременно стана ясно, че една от летните покупки на клуба не е спечелила доверието на Зидан и играчът може да бъде пратен под наем. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички