Агентът на Погба ще има нова среща с шефовете на Юнайтед, за да уреди трансфер в Реал


Агентът на Погба ще има нова среща с шефовете на Юнайтед, за да уреди трансфер в Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

4404 0

Пол Погба е все така отчаян да напусне Манчестър Юнайтед, за да се присъедини към Реал Мадрид още това лято, макар да знае, че подобен трансфер е много труден за осъществяване. Халфът иска да напусне още това лято, но е наясно, че е почти невъзможно да облече бялата фланелка това лято.

В Англия инфомациите за негов трансфер намаляха, но на Острова са категоричени, че рано или късно ще напусне "Олд Трафорд" и ще премине в Мадрид. Погба не е променил мнението си и се надява от Юнайтед да намалят цената му, за да улеснят негов трансфер. Големият проблем за английския клуб е, че вече не може да намери качествен заместник на френския национал, тъй като трансферният прозорец в Англия вече затвори.

Погба няма намерение да насилва нещата да се случат бързо, но все пак ще направи още една молба за трансфер. Дори силният старт на Юнайтед във Висшата лига и победата с 4:0 над Челси не са разколебали играча. Агентът му - Мино Райола, се опитва да намери правилната формула за сделка и няма намерение да се откаже. В следващите дни се планира среща между него и ръководството на "червените дяволи", на която ясно ще изрази желанието на своя клиент за трансфер в Реал.

А какъв съвет относно Погба даде на клуба бившата им звезда Златан Ибрахимович вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички