Травмата на Бейл - ето каква е и колко мача пропуска


Травмата на Бейл - ето каква е и колко мача пропуска
Снимка: Guliver/GettyImages

1756 0

Звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл получи травма по време на двубоя срещу Атлетико Мадрид, която притесни всички в клуба, както и феновете. Както е известно, уелсецът постоянно страда от различни травми, най-вече в глезените и адукторите. По време на мадридското дерби той усети дискомфорт в адуктура и му бяха направени изследвания.

Новината след направения ядрено-магнитен резонанс е, че Бейл няма сериозна травма, а болките са се получили от претоварване. Както е известно, програмата на тима беше изключително гъста, а заради липсата на алтернатви пред Лопетеги Бейл беше принуден да играе постоянно. Това му се е отразило и това е причината да усети такава болка.

Треньорският щаб на тима взе решение да го остави в Мадрид да почива в следващите два дни, което автоматично го извади от групата на "белия балет" за гостуването в Москва на ЦСКА. Той обаче ще е готов за игра още през уикенда, когато Реал Мадрид се изправя срещу сензацията през този сезон Алавес. 

През този сезон надеждите на "Бернабеу" са, че Бейл ще може да замести Кристиано Роналдо, но "белия балет" страда от липса на голове. Уелсецът отбеляза вече 4 в Ла Лига и Шампионска лига, но не беше фактор при равенствата с Билбао и Атлетико Мадрид, както и при поражението срещу Севиля (3:0), когато записа и куп пропуски.

Що се отнася до напускането на португалеца, излезе на яве нова информация за това защо Кристиано напусна Реал Мадрид - четете тук!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички