Гарет Бейл: Голът ми срещу Ливърпул не бе оценен


Гарет Бейл: Голът ми срещу Ливърпул не бе оценен
Снимка: Guliver/GettyImages

1859 0

Гарет Бейл призна, че е бил много изненадан от решението на УЕФА да не включи неговата задна ножица във финала на Шампионска лига срещу Ливърпул за гол на сезона. Той дори се пошегува, че хората, които са избирали попаденията, най-вероятно искат да бъдат уволнени.

Попадението на уелсеца направи резултата 2:1 в ключов момент от двубоя и допринесе за 13-ата Шампионска лига на "кралете". Въпреки това, неговият гол остана в сянката на този на Роналдо в 1/4-финала срещу Ювентус. "Не знам как моят гол не попадна сред номинациите", коментира пред "Daily Mail" крилото на мадридчани. Бейл не пожела да коментира дали неговата задна ножица е по-добра от тази на Кристиано, заявявайки: "Не е моя работа да решавам".

ОЧАКВАНО: РОНАЛДО ГРАБНА ПРИЗА ЗА ГОЛ №1 В ШАМПИОНСКА ЛИГА

Мнозина смятат, че голът на Бейл е най-великият вкарван на финал на Шампионска лига и дори, че е по-красив от този на Зидан срещу Байер (Леверкузен) през 2002г. Французинът, който се оттегли от кормилото на Реал, не гласуваше много доверие на уелсеца. Сега обаче, под ръководството на Лопетеги и с продажбата на Роналдо изглежда, че Бейл ще играе много важна роля за "лос бланкос".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички