Суарес: Неймар направи всичко възможно, за да се върне в Барселона


Суарес: Неймар направи всичко възможно, за да се върне в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

3178 0

Не е тайна, че Неймар продължи да поддържа добри отношения с Луис Суарес и Лионел Меси дори след напускането си от Барселона. През това лято бразилецът бе близо до заввръщане на "Камп Ноу", но в крайна сметка остана в ПСЖ. Нападателят на каталунците Луис Суарес заяви, че Неймар е направил всичко възможно да се завърне на "Камп Ноу".

"Говорихме с Неймар, когато искаше да напусне. Всички знаехме за желанието му. Казахме му, че няма да е толкова добър на друго място. Сега направи всичко възможно да се върне. Често се чуваме. Наясно съм, че това не е най-хубавият му момент", разкри уругвайският стрелец.

Очаква се през януари Барса да направи нова офанзива за завръщането на Неймар. Проблем пред трансфера е, че ПСЖ настоява да получи цялата сума на веднъж, докато каталунците не могат да си го позволят. . А колко искаха това лято французите за голямата си звезда - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички