Проблемите в Барселона нямат край


Проблемите в Барселона нямат край
Снимка: Getty Images/Guliver

11992 0

Напрежението в съблекалнята на Барселона в последните дни нараства все повече. Голяма част от футболистите на "каталунците" се чувстват излъгани след неосъществения трансфер на Неймар обратно на " Камп Ноу". Сега пред треньора Ернесто Валверде има една единствена цел- да мотивира своите играчи и да успее да върне отборния дух.

Повечето футболисти в състава са били позитивно настроени към сделката за бразилеца. Завръщането на известното трио "MSN", съставено от Луис Суарес, Лионел Меси и Неймар е било силно желано от играчите и те лично са се свързали с Хосеп Мария Бартомеу, заявявайки му, че искат той да направи всичко възможно за привличането на нападателя. Сега те смятат, че офертите на клуба не са били достатъчно добри и са разочаровани от факта, че трансферът не се осъществи.

Един от лидерите на отбора- Иван Ракитич не е доволен от това, че ръководството се опита да го използва за разменна монета в преговорите с ПСЖ. Халфът е разочарован и от решенията на треньора Ернесто Валверде, който не го използваше като титуляр в мачовете от началото на сезона, въпреки че хърватинът няколко пъти заяви, че е напълно отдаден на Барселона.

"Каталунците" трябва да се справят и с крилото Осман Дембеле, който продължава да се отнася непрофесионално към клуба и към тренировъчния процес. На преден план е и отсъствието на звездата Лионел Меси, който лекува контузия. От ръководството все повече коментират колко е зависим отборът от аржентинеца. Припомняме, че Барселона записа само 1 победа в 3 двубоя в отсъствието на "Ла пулга". Играчите споделят, че паузата за националните отбори е добре дошла за тях, защото имат възможност да се откъснат от напрежението в съблекалнята и да съберат своите мисли. А какво стана ясно в последните дни относно казуса Неймар- Барселона можете да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички