ВИДЕО: Как Кабаков си навлече гнева на Кристиано Роналдо


 ВИДЕО: Как Кабаков си навлече гнева на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

5046 0

Най-добрият български съдия за 2021 година – Георги Кабаков, успя да си навлече гнева на португалската суперзвезда Кристиано Роналдо. Това се случи снощи по време на решителния двубой от Група „Е“ на Лига Европа между Реал Сосиедад и Манчестър Юнайтед.

„Червените дяволи“ спечелиха с 1:0 двубоя на стадиона в Сан Себастиан, но останаха втори, губейки войната срещу испанците, които финишираха на върха в класирането, въпреки че двата отбора приключиха с по 15 точки. Хората на Ерик тен Хаг се нуждаеха от победа минимум с два гола разлика, за да изместят Реал Сосиедад.

Но как родният съдия разгневи Роналдо? Кабаков декорира в жълто Кристиано в 71-ата минута на двубоя. Тогава португалецът си помогна с ръка при единоборство във въздуха с Ариц Елустондо. Българският рефер веднага отсъди фал и показа официално предупреждение на суперзвездата.

Роналдо изобщо не се церемони и без забавяне демонстрира, че не е съгласен с отсъждането на Кабаков. Кристиано първо изръкомаха, като се усмихваше иронично. След това демонстративно показа на българския рефер, че е невъзможно да скача с прибрани ръце зад гърба.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Влиятелен фен на Манчестър Юнайтед за Кабаков: Позор

Вижте ВИДЕОТО и преценете дали отсъждането на Георги Кабаков е било правилно:

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички