Гръцкият гранд АЕК Атина скочи на Георги Кабаков заради скандално съдийство


Гръцкият гранд АЕК Атина скочи на Георги Кабаков заради скандално съдийство
Снимка: Getty Images/Gulliver

2147 0

Един от най-известните български футболни съдии - Георги Кабаков, получи солидна доза критики от страна на гръцкия АЕК Атина, поради съдийството му в дербито срещу Панатинайкос. "Двуглавите орли" загубиха с 1:2 в мач, белязан от 3 дузпи и 6 картони.

"Бяха направени невероятно неща, за да бъде обърнат резултата", заявиха от АЕК, след което изразиха и личното си недоволство към родния рефер.

Според тима две от трите наказателни удари са били несъществуващи. Като грешка при отсъждането на първия те посочват изблъскване с две ръце от Андраж Шпорар срещу Ехсан Хаджисафи, след което топката се удря в ръката на левия краен защитник на АЕК. При второто нарушение, в добавеното време на първата част, пък смятат, че е било извън наказателното поле.

"Пинеда направи абсолютно същото срещу ПАС Янина, но тогава нямаше никакъв проблем. Никой не може да повярва какво точно направи съдията", допълниха още от клуба по повод жълтия картон на свой играч за отпразнуване на попадение.

Ето каква заявка даде Кабаков преди новия сезон в българския елит

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички