Бруно Фернандеш разкритикува Георги Кабаков, след като Манчестър Юнайтед остана втори в Лига Европа


Бруно Фернандеш разкритикува Георги Кабаков, след като Манчестър Юнайтед остана втори в Лига Европа
Снимка: Getty Images

3473 0

Манчестър Юнайтед победи Реал Сосиедад в последния кръг от груповата фаза на Лига Европа, но минималният успех с 1:0 не бе достатъчен за "червените дяволи" да се класират директно към последните 16 в турнира. Преди това те ще трябва да играят 1/16-финали, а възможните съперници са отпадналите от Шампионска лига - Барселона и Ювентус. 

Английският гранд трябваше да триумфира с поне два гола разлика, за да се изкачи на първото място, но това не се случи, а след двубоя португалската звезда на "червените" - Бруно Фернандеш, разкритикува работата на българския съдия Георги Кабаков

Според полузащитника, Кабаков не се е справил с "тактиката на забавяне" от страна на гостите, които през второто полувреме значително свалиха темпото на игра, знаейки, че дори загубата с 1:0 ги устройва за класирането.

"Разочарованието идва от там, че техният отбор спря толкова много пъти играта, за да печелят време, а реферът им го позволяваше, като много добре знаеше, че това е достатъчно за тях. Съдията трябваше да прекрати този начин на игра, а на всичкото отгоре даде само 5 допълнителни минути на срещата. Не става въпрос за това, че не спечелихме с два гола разлика, а защото по този начин нашият устрем намаля.", коментира Фернандеш пред MUTV.

* Междувременно нападките в БФС не стихват и докато Съдийската комисия защити наказаните рефери, от Ботев Пловдив излязоха с нова позиция по темата, настоявайки, че исканията им не са изпълнени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички