Гарначо пита, Роналдо позволява - моментът който разтопи сърцата на феновете (ВИДЕО)


Гарначо пита, Роналдо позволява - моментът който разтопи сърцата на феновете (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5693 0

"Детето-чудо" на Манчестър Юнайтед - Алехандро Гарначо е роден година след като Кристиано Роналдо за първи път се присъединява към клуба.

18-годишният играч вкара първия си гол за "червените дяволи", след като успя да овладее пас на португалската мегазезда в мача от групата на Лига Европа срещу Реал Сосиедад– и след това имитира своя герой с негово разрешение.

Футболната икона Роналдо, който е два пъти по-възрастен от Гарначо (на 37 години), събра топката в последната третина и направи пас за испанеца между защитата на гостите. Имаше още много работа и Гарначо направи три перфектни докосвания преди категоричен завършек в горната част на мрежата.

Това беше мечтан момент за "детето-чудо", което израсна, гледайки как Роналдо става водещ голмайстор на футбола за всички времена. Всъщност, след тотален електрически дебют срещу ФК Шериф миналата седмица, легендата на Юнайтед - Пол Скоулс сравни Гарначо с младия Роналдо.

Младият футболист побърза да се похвали в социалните мрежи след срещата с надпис: " Не знам дали е истина или сънувам", а неговият идол и асистент Роналдо също побърза да пусне пост в Instagram заедно с Гарначо.

Респектът който изпитва испанския нападател към португалската суперзвезда е толкова голям, че след попадението си, младокът поиска разрешение от Кристиано, за да отпразнува гола си, като него - преплитайки пръстите си на гърдите, a Роналдо нямаше нищо против това. Вижте видео от момента: 

Video edited on Kapwing

Въпреки победата си, Юнайтед не успя да спечели първото място в групата и има опасност да срещне някой измежду Барселона или Ювентус на 1/16-финалите от турнира, ако иска да продължи напред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички