След 1:1 с Наполи: Шави защити Феран Торес след пропуските и го сравни с Луис Суарес


След 1:1 с Наполи: Шави защити Феран Торес след пропуските и го сравни с Луис Суарес
Снимка: Getty Images

2371 0

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес заяви след края на мача с Наполи, че Феран Торес лека-полека ще намери своята най-добра форма, въпреки че пропусна много изгодни ситуации срещу "небесносините" в първия 1/16-финал в Лига Европа.

Наставникът дори е на мнение, че ситуацията с бившия играч на Манчестър Сити наподобява тази с Луис Суарес, когато уругваецът бе пристигнал на "Камп Ноу":

"В съблекалнята правим сравнения - същото се случи с Луис Суарес. В първите няколко месеца изглеждаше, че не може да вкара гол. Тениската на Барселона тежки малко повече", заяви Шави на пресконференцията си.

"Но, съдейки по това как изпълни дузпата и работата, която върши на терена, надявам се, че Торес ще играе дълги години в Барса. Въпрос на вяра и работа е. През целия си живот е вкарвал голове и ще продължи да го прави. Има пълното ми доверие!".

Треньорът на каталунците упрекна феновете, които са освирквали Усман Дембеле при влизането му на терена и добави, че французинът е показал добра игра. Относно самият мач Шави заяви, че представянето на Барса е било добро, но крайният резултат е бил разочароващ. 

*Реваншът между Наполи и Барселона е насрочен за 24 февруари (четвъртък)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички