Без емблемата на Барса: С фалшива фланелка ли игра Феран Торес срещу Наполи? (СНИМКИ)


Без емблемата на Барса: С фалшива фланелка ли игра Феран Торес срещу Наполи? (СНИМКИ)
Снимка: GettyImages

10173 0

Нападателят на Барселона Феран Торес определено нямаше добра вечер, след като направи фрапантни пропуски срещу Наполи в първия мач от 1/16-финалите в Лига Европа. Торес изпусна чисти голови положения, заради които Барса не успя да спечели на "Камп Ноу".

Наблюдателните фенове обаче вероятно са забелязали и друг детайл около Феран - футболистът игра с фланелка, на която липсваше емблемата на Барселона и логото на Nike - компанията, която прави екипите на каталунците.

В социалните мрежи веднага се усъмниха дали фланелката на Феран е била истинска и каква е причината да липсва логото на Барса. Появиха се шеговити мнения, че в последния момент Барса е взела на Феран фланелка от някоя будка до стадиона.

Други пък се пошегуваха, че Барса е толкова зле финансово, че дори не може да си позволи да даде на Феран оригинална фланелка, на която да има логото на клуба.

Всъщност Феран Торес е играл през първата част с фланелка, на която присъства логото на Барса, но през втората то е липсвало. Една от хипотезите е, че емблемата е била откъсната от екипа му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички