Не 1, не 2, а 3: Феран Торес шокира с непростими пропуски срещу Наполи (ВИДЕО)


Не 1, не 2, а 3: Феран Торес шокира с непростими пропуски срещу Наполи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2099 0

Страхотна неудача преследваше нападателя на Барселона Феран Торес в първия мач срещу Наполи в 1/16-финалите на Лига Европа. Той пропусна три чисти голови положения за 90-те минути, които прекара на терена, и със сигурност ще има неприятна, дори безсънна нощ.

За първи път Торес не успя да реализира в 30-ата минута, когато остана сам срещу вратаря, но от десетина метра стреля в аут. Испанецът пропиля много добра ситуация и в 88-ата минута, когато след страхотно разиграване Торес бе изведен с пета от Педри на чиста позиция, но той отново стреля над вратата.

Младият футболист имаше възможност да се реабилитира за сериозните си пропуски в добавеното време - в 90+2' той получи добър пас в наказателното поле, но отново стреля в аут. За да не бъде вечерта тотално разочарование за скъпата зимна покупка на каталунците, той все пак вкара единственото попадение за тях - от дузпа в 57'.

След мача Торес показа разочарованието от самия себе си, като остана на терена клекнал и закри главата си със своята фланелка. В един момент изглеждаше, че той плаче. И негови съотборници, и съперникови играчи минаха покрай него и му дадоха кураж. А каква енигма с фланелката на нападателя забелязаха феновете вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички