Шави бе откровен след 1:1 в Германия и отдаде дължимото на "дяволското нападение" на Айнтрахт Франкфурт


Шави бе откровен след 1:1 в Германия и отдаде дължимото на "дяволското нападение" на Айнтрахт Франкфурт
Снимка: Getty Images

3052 0

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес призна, че е било трудно на неговите футболисти да се справят с контраатаките на Айнтрахт Франкфурт, след като първият 1/4-финал в Лига Европа завърши при равен резултат в Германия:

"Изправихме се срещу много силен чисто физически противник. Айнтрахт има дяволско нападение от гледна точка на контраатаката. Не знаехме как да ги спрем... Наложи се да играем малко по-прибрани, за да се справим, а самото състояние на терена не ни помогна", заяви той на пресконференцията си.

"Тази вечер създадохме по-малко положения от обикновено, но трябва да сме доволни от резултата. На реванша "Камп Ноу" трябва да окаже натиск върху тях, точно както техните фенове направиха тази вечер".

"Това е Лига Европа - няма как да е лесно. Да не забравяме, че Айнтрахт вече отстрани отбор като Реал Бетис на 1/8-финалите в турнира", допълни още Шави.

*През идния уикенд Барселона гостува на Леванте (10 април, неделя, 22:00 ч.) в мач от 31-ия кръг на Ла Лига, а реваншът с немците е насрочен за 14 април! Те, от своя страна, са домакини на Фрайбург в среща от 29-ия кръг на Бундеслигата, която ще се проведе също на 10 април!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички