Барселона взе пример от Левски - феновете в Каталуния могат да са спокойни


Барселона взе пример от Левски - феновете в Каталуния могат да са спокойни
Снимка: Getty Images

6235 0

На шега казано, испанският гранд Барселона взе пример от българския Левски, подписвайки нов договор с един от най-обещаващите си футболисти, що се касае до защитния "вал"!

Испанското издание "Marca" обяви, че 23-годишният централен бранител ще остане на "Камп Ноу" до 2026 година, след като най-сетне се е съгласил да сложи подписа си под ново споразумение с тима на Шави Ернандес.

Очакванията са, че в следващите часове/дни Барселона официално ще потвърди новината, но трансферният специалист Фабрицио Романо вече разкри подробности около новото споразумение между двете страни в профила си в "Twitter".

От информацията става ясно, че в договора на Араухо ще присъства умопомрачителна откупна клауза в размер на 1 милиард евро, каквато има и в тези на офанзивните играчи Педри и Ансу Фати. 

Романо допълва още, че такава откупна сума ще присъства и в контракта на друг играч, с който Жоан Лапорта преговаря активно в момента - Гави!

Припомняме, че вчера, 5 април, Левски обяви, че е откупил Хосе Кордоба от панамския му клуб, а днес, 6 април, вече стана ясно и за каква сума се е случило това!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички