80 000 души в Австралия ще имат възможността да гледат за първи път Барселона на живо


80 000 души в Австралия ще имат възможността да гледат за първи път Барселона на живо
Снимка: Getty Images

3824 0

Испанският гранд Барселона ще вземе участие в демонстративен мач срещу "Звезден тим" от австралийската "А-лига" през следващия месец, който ще се проведе в Сидни, съобщиха от пресслужбата на каталунците!

Отборът на Шави Ернандес ще се изправи срещу състав от най-добрите играчи във вътрешното първенство на страната на 25 май на 80-хилядния стадион "Австралия".

"Това, че ще изиграем този мач, ще ни даде възможността да доближим клуба и неговите ценности по-близо до нашите фенове. Ще ни даде и възможността за нови фенове да се запознаят с Барселона и това, което представлява както на терена, така и извън него", каза в свое изявление маркетинговият директор на Барса Жули Гую.

Това е третата потвърдена визита до Австралия от голям европейски клуб тази година. Манчестър Юнайтед ще се изправи срещу Кристъл Палас в изцяло английски сблъсък и срещу Мелбърн Виктори на "Мелбърн Крикет Граунд" през юли, докато Селтик ще участва в турнир с четири отбора през месец ноември.

Вижте още

Официално: Бившият треньор на Барселона Роналд Куман се завръща във футбола!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички