"На прав път сме" - мнението на капитана на Барселона Серхио Бускетс след загубата от Манчестър Юнайтед


"На прав път сме" - мнението на капитана на Барселона Серхио Бускетс след загубата от Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1485 0

Капитанът на Барселона Серхио Бускетс реши да подходи по-философски след загубата от Манчестър Юнайтед и да не прави драми от отпадането от Лига Европа.

*Късно снощи лидерът в Испания допусна обрат от 0:1 до 2:1 след почивката срещу третия в класирането в Англия и напусна втория по сила европейски клубен турнир на 1/16-финалната му фаза!

"Играем добре в Ла Лига, но в Европа малко ни липсва. Трябва да се стремим да спечелим всичко. На прав път сме и съм сигурен, че това поражение няма да повлияе на отбора", изрази увереност ветеранът в състава на Шави и допълни пред "Movistar":

"Нашите отпадания от Шампионска лига и от Лига Европа са различни неща. Много невероятни работи се случиха в Шампионската лига, а в някои мачове просто не бяхме достатъчно добри. В Манчестър всичко беше различно. Играхме като равни с един от най-добрите отбори във Висшата лига, но пораженията се случват...".

ВИЖТЕ ОЩЕ - Манчестър Юнайтед - Барселона: Бруно вбеси Де Йонг и целия тим, Гарначо изгаври Педри (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички