Моуриньо разкри на какво ще разчита срещу Лудогорец и не пожела да чуе за Лига на конференциите


Моуриньо разкри на какво ще разчита срещу Лудогорец и не пожела да чуе за Лига на конференциите
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1783 0

Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, говори преди последната среща за "вълците" и Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа за сезона. Двубоят ще се изиграе на "Олимпико" в четвъртък вечер от 22 часа българско време и ще донесе със себе си огромен заряд поради залога. 

Само победа би удовлетворил домакините, докато "орлите" ще се борят да запазят позицията си във временното класиране. Ето какво сподели Специалния преди важния двубой:

"УЕФА раздаде справедливост и беше правилно Николо Дзаниоло да може да ни помогне. Не знам дали ще играе, защото хематомът му беше голям, но така или иначе бих искал да го имам на разположение. Ако не спечелим срещу Лудогорец, отиваме в Лигата на конференциите, но не това искаме. Пред нас имаме само един резултат - победа. Мачът ще е труден, защото има напрежение и защото съперникът ни победи в първия мач", започна Моуриньо.

Португалецът обясни нагласата на играчите, които са крайно решени да продължат във втория по сила европейски клубен турнир:

"Футболистите не искат отново да печелят Лигата на конференциите, трябва да отидем в плейофите на Лига Европа, където ще намерим за съперник някой отбор, изграден да спечели Шампионска лига. Харесвам отношението на моите нападатели, които не бележат толкова много голове. За мен обаче отношението е по-важно от всичко останало. Головете ще дойдат".

"Тами Ейбрахам и Стефан Ел Шаарауи ще играят утре. Имаме проблеми - липсват деветима, а в Разград загубихме с титулярите. Мислим само за Лудогорец. Ще разчитаме на пълния стадион и на желанието на играчите ми да продължим напред. Лудогорец е силен с бързината си по крилата и очаквам много интересен мач", добави накрая Моуриньо, като изчисти някои въпросителни в състава на "вълците".

Eто какво сподели Кирил Десподов преди пътуването към Рим!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички