Бивш треньор на Лудогорец определи Рома за фаворит, но обясни защо това не трябва да влияе на "орлите"


Бивш треньор на Лудогорец определи Рома за фаворит, но обясни защо това не трябва да влияе на "орлите"
Снимка: Ludogorets.com

1817 0

Бившият старши треньор на Лудогорец Антони Здравков даде интервю пред "Мач Телеграф", в което коментира предстоящия решителен мач на "орлите" срещу Рома в Лига Европа. Българският гранд гостува на "Олимпико" в четвъртък (3 ноември, 22:00 часа) и го устройва дори равенство, тъй като и двата тима имат по седем точки, но разградчани спечелиха първата битка с 2:1.

"Във футбола всичко е възможно и всеки отбор има сили да победи друг. Тук говорим обаче за Рома, а те търсят класиране и продължаване в Лига Европа. Едва ли "вълците" ще се задоволят с третото място в групата и отиване в Лигата на конференциите. Смятам, че при всички положения ще е изключително тежко на Лудогорец, но те могат да изненадат италианците. Всичко е възможно да се случи", заяви Здравков пред изданието.

"Всеки един тим има шансове да надделее над другия. Въпросът е как ще намери начин, по който да се съпротивлява на противника. Важно е кои изпълнители ще бъдат на терена. Компонентите са много, но при всички положения фаворит е Рома. И като единици, и като клуб, и като мениджър и т.н.", допълни още той, а след това уточни защо това не трябва да влияе на играчите на Анте Шимунджа:

"Това обаче по никакъв начин не трябва да повлияе на Лудогорец да се представи добре. Те показват в европейските клубни турнири различно лице от това във вътрешното първенство. Виждаме в Европа как играят - и срещу Бетис, и срещу Рома, както и с ХИК. Показаха едно лице, а в първенството съвсем различно".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ще играе ли Кирил Десподов във важния мач на Лудогорец срещу Рома?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички