Лудогорец тръгна към Италия, Кирил Десподов се прицели в победа срещу Рома


Лудогорец тръгна към Италия, Кирил Десподов се прицели в победа срещу Рома
Снимка: Lap.bg

1702 0

Треньорският щаб и футболистите на Лудогорец вече излетяха за Италия, където утре (3 ноември, 22:00 часа) ги очаква решителна битка с Рома на митичния стадион "Олимпико" в последния мач от груповата фаза на турнира Лига Европа.

Кръг преди края, "орлите" са на втората позиция в Група "С", която дава право на участие в 1/16-финалите на турнира. На трето място са "вълците" на Жозе Моуриньо, които засега ще играят в 1/16-финалите на Лигата на конференциите. И двата тима имат по 7 точки, но предимството е на страната на "зелените", които спечелиха първата директна битка в Разград с 2:1. Равенство във Вечния град ще бъде достатъчно за състава на Анте Шимунджа, за да остане втори в групата!

Една от звездите на Лудогорец - Кирил Десподов, заяви преди отпътуването за Италия, че отборът ще излезе, за да се надиграва с Рома: "Ще излезем с нагласата да победим Рома. Рома е много голям отбор със страхотни футболисти и ще има страхотна атмосфера. За нас остава само да играем красив футбол и да се раздаваме максимално на терена", каза нападателят, цитиран от "БТА".

Неговият колега Георги Терзиев пък добави, че "орлите" тръгват в добро настроение: "Отиваме с много добро настроение, защото знаем, че сме в по-добра позиция. Мачът е 90 минути, излизаме да го изиграем умно, с нагласа - ако може да спечелим. Пак казвам - ние трябва да се чувстваме по-спокойни от гледна точка, че сме в по-добра позиция от тях", поясни защитникът.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Познато име ще бъде главен съдия на Рома - Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички