Моуриньо с голямо "конско" на полувремето с Бетис, намекна, че нищо не зависи от Лудогорец


Моуриньо с голямо "конско" на полувремето с Бетис, намекна, че нищо не зависи от Лудогорец
Снимка: Getty Images

1803 0

Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, говори след спечелената точка при визитата на Реал Бетис в поредния кръг от Лига Европа. "Вълците" се намират едва на трета позиция във временното класиране и ще трябва да се борят до последно, ако искат да продължат участието си и на пролет във втория по сила европейски турнир. 

Специалния разкри, че смъмрил сериозно на почивката двама от основните играчи на тима - нападателите Тами Ейбрахам и Андреа Белоти, което не успяха да отговорят на противниковото попадение след половин час игра.

От какво е останал недоволен Моуриньо?

Оказва се, че двамата не са изпълнили тактическите указания през първата част, но през второто са коригирали играта си. Именно италианецът отбеляза изравнителното попадение, което запази шансовете на Рома за второто място в групата.

"За нас това беше решаващ мач – ако бяхме загубили, отпадахме. След първото полувреме губехме с 0:1, което още повече увеличи напрежението. С всичките ни проблеми, контузии, наказания, умора - което ни накара да направим осем промени от последния мач - показахме, че сме живи, играхме със сърце и през второто полувреме показахме най-добрата си игра.

Белоти и Ейбрахам бяха ужасни през първото полувреме. Те не изпълниха моите указания. На почивката им крещях много и затова излязоха със зачервени уши от съблекалнята за второто полувреме", обясни Моуриньо.

Какви са шансовете на Рома за продължаване в Лига Европа?

"Предстоят два мача. Ако ги спечелим, ще се класираме за фазата на елиминациите. И това е добре, защото нашата съдба е в нашите ръце", заяви Специалния, като погледна към класирането в група "С". В нея Бетис е еднолично първи с 10 точки, докато втори е Лудогорец със седем, които са с три повече от тези на Рома.

Вижте и в каква комична ситуация се замеси Жозе Моуриньо срещу Реал Бетис!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички