Футболист на Рома намери кусур на стадиона на Лудогорец, но не се оправда с него


Футболист на Рома намери кусур на стадиона на Лудогорец, но не се оправда с него
Снимка: Getty Images

3484 0

Авторът на изравнителния гол за Рома при гостуването на Лудогорец - Елдор Шомуродов, изказа мнение, че теренът на "Хювефарма Арена" не е бил в добро състояние, но все пак уточни, че това не може да бъде оправдание за загубата на римските "вълци" в Разград.

27-годишният узбекистанец влезе на смяна в 67-ата минута при резултат 0:0, а в 86-ата изравни за 1:1, след като преди това Каули бе извел тима на Анте Шимунджа напред. В крайна сметка, хубав гол на новото попълнение Нонато в 88-ата донесе първи три точки в актива на "орлите" в груповата фаза на Лига Европа.

"Много труден мач, теренът не беше добър, но това не може да бъде оправдание", бяха думите на Шомуродов след двубоя, който допълни, че няма време за дълбоки размисли:

"Имаме време да поправи тази грешка и да спечелим следващите мачове в групата. Днешният приключи, вече трябва да мислим за следващия срещу Емполи, защото няма много време - остават само три дни". 

*Рома гостува на Емполи на 12 септември (21:45 ч.) в среща от 6-ия кръг на Серия А. За Лудогорец предстои визита на Ботев Враца от 10-ия кръг на Първа лига - 11 септември (20:15 часа).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Жозе Моуриньо: Лудогорец спечели психологическия сблъсък!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички