"Не казвам, че изиграхме фантастичен мач" - Жозе Моуриньо обясни защо Рома загуби от Лудогорец


"Не казвам, че изиграхме фантастичен мач" - Жозе Моуриньо обясни защо Рома загуби от Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2602 0

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо е на мнение, че "вълците" не са се справили перфектно в Разград срещу Лудогорец, но и че не са заслужавали да загубят мача:

"Не казвам, че изиграхме фантастичен мач, защото не е вярно, но намирам резултата за нереален - представихме се достатъчно добре, за да не загубим срещата", заяви Специалния пред "Sky Sport" и допълни:

"Ние бяхме тези, които имаха повечето шансове. След като Лудогорец отбеляза (б.р. - за 1:0), следващите 15 минути станаха много трудни. Реагирахме добре, успяхме да изравним и минута по-късно - те вкараха отново". 

"Изглеждаше сякаш всичко върви срещу нас. За щастие, това не беше елиминационен мач и имаме да изиграем още 5 двубоя. Да спечелиш първия винаги те поставя в добра позиция, а сега вече го има и напрежението. Следващата седмица у дома трябва да вземем трите точки", каза още Моуриньо, визирайки домакинството на ХИК Хелзинки от втория кръг на Лига Европа.

"Не ми харесва да говоря индивидуално за бранителите, защото играта в защита е работа на целия отбор. Ако трябва да съм честен, вторият гол беше вследствие от това, че играчите ми не искаха равенство... а в крайна сметка то се превърна в поражение", завърши треньорът на Рома.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бетис взе своето във Финландия и чака Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички