Ерик тен Хаг обясни защо е сменил Ваут Вегхорст с Антони, "лалето" констатира очевидното


Ерик тен Хаг обясни защо е сменил Ваут Вегхорст с Антони, "лалето" констатира очевидното
Снимка: Getty Images

3124 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, обясни защо е решил да замени Ваут Вегхорст с Антони на полувремето на реванша с Барселона.

Късно снощи (23 февруари) "червените дяволи" осъществиха обрат след почивката срещу каталунците, който ги класира на 1/8-финал в Лига Европа, а бразилецът бе автор на победното попадение в 73-ата минута.

"Знаех, че той може да се справи с напрежението. Той е смел и безстрашен и мисля, че през второто полувреме внесе точно това, от което имахме нужда - изскачаше зад защитата, дриблираше, отбеляза гол. Антони винаги играе смело и когато му се открие възможност да шутира го прави", обясни Тен Хаг след мача.

Мнението на потърпевшия

От друга страна, самият Вегхорст беше наясно, че не може да се оплаква от смяната си: "Разбира се, не бяхме доволни на почивката, Тен Хаг също не беше доволен. Не играехме по начина, по който искахме. Треньорът искаше повече енергия, повече вяра, повече борба. През второто полувреме Антони се включи и го направи по чудесен начин. Тъжно за мен, но мисля, че определено втората част беше по-добра за нас", констатира нидерландският нападател.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ерик тен Хаг след успеха на Манчестър Юнайтед: Когато победиш Барселона, можеш да победиш всеки!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички