"Грешникът" Бруно - от възможността да вкара до създадената дузпа за Барселона (ВИДЕО)


"Грешникът" Бруно - от възможността да вкара до създадената дузпа за Барселона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1653 0

Манчестър Юнайтед изигра по-слабо от очакваното първо полувреме за "червените дяволи" във втория 1/16-финал в Лига Европа срещу Барселона, а един от големите "грешници" за английския колос бе Бруно Фернандеш. 

Португалецът имаше същинската възможност да открие резултата след по-малко от 180 секунди, когато той остана очи в очи с Тер Стеген. До подобна възможност се стигна след страхотна контраатака, на която старт даде опитният Каземиро с отнета топка в центъра на терена. 

Португалският национал обаче стреля в тялото на стража и по този начин ситуацията бе пропиляна, а в крайна сметка бе една от малкото чисти през първата част. 

Кошмарът за португалеца

Около 15-ата минута обаче всичко за любимците на "Олд Трафорд" се обърка, тъй като сгрешилият офанзивен футболист извърши нарушение в наказателното поле, отсъдено от Тюрпен като наказателен удар. 

Фернандеш задържа в рамките на няколко секунди Балде и по този начин се стигна до дузпата, която след минута се превърна в 99-ия гол на Роберт Левандовски в европейските клубни турнири.

Следете Манчестър Юнайтед - Барселона НА ЖИВО!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички