Емоционално! Ваут Вегхорст се разплака, след като най-накрая вкара за Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)


Емоционално! Ваут Вегхорст се разплака, след като най-накрая вкара за Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

4633 0

Манчестър Юнайтед постигна страхотен успех над Бетис с 4:1 на "Олд Трафорд". Английският гранд победи убедително испанския си съперник в първия 1/8 финален двубой между двата тима от Лига Европа.

За последния от четирите гола се погрижи едно от новите попълнения в състава на Ерик тен Хаг Ваут Вегхорст. Нидерландският нападател откри головата си сметка за новия си тим във втория по сила европейски клубен турнир с попадение в 82-ата минута.

Снажният таран на няколко пъти пропусна сериозни положения срещу Бетис. Именно това, а и критиките от предходните му неубедителни представяния отприщиха емоции у него. След като реализира, очите на нидерландеца видимо се насълзиха, сякаш огромен товар падна от плещите му. Това бе едва вторият гол до момента за него в 15 срещи от пристигането му на "Олд Трафорд".

Вегхорст акостира в английския гранд, който заплати немалка сума за взимането му под наем от Бърнли. Все още не е ясно дали той ще продължи кариерата си с червената фланелка, но от клуба загатнаха отговора на този въпрос.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички