На Острова идентифицираха голям "проблем" за Манчестър Юнайтед и Тен Хаг


На Острова идентифицираха голям "проблем" за Манчестър Юнайтед и Тен Хаг
Снимка: Getty Images

8552 0

Манчестър Юнайтед показаха характер и успя да навакса два гола пасив в последния си мач от Висшата лига срещу Лийдс на "Олд Трафорд". Мнозина похвалиха "дяволите" за усилията, но имаше и такива, които откриха "проблем" за тима на Тен Хаг.

Британският журналист - Самюел Лъкхърст, използва социалната мрежа Twitter, за да изкаже разочарованието си от новото попълнение на Ерик тен Хаг - Ваут Вегхорст, назовавайки нападателя като "проблем".

"Много труден ден за дяволите. Вегхорст започва да изглежда като проблем, а Фред също регресира. Санчо се завърна с гол, но наистина трябва да се направи нещо за Вегхорст", написа Лъкхърст.

Ерик тен Хаг привлече Вегхорст под наем като заместник на напусналия Кристиано Роналдо. Нидерландецът обаче има само едно попадение в 7 участия във всички турнири, а в последните два мача на "дяволите" бе заменен преди 60-ата минута.

Според мнозина позицията на централен нападател продължава да създава главоболия за Тен Хаг. Очакванията са, че Юнайтед ще бъде много активен на летния трансферен пазар и ще се подсигури с някой измежду Виктор Осимен от Наполи и Хари Кейн от Тотнъм.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Каземиро се е озовал на "Олд Трафорд"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички