Тен Хаг разкри дали привлечените под наем Вегхорст и Забицер ще останат в Манчестър Юнайтед


Тен Хаг разкри дали привлечените под наем Вегхорст и Забицер ще останат в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

3876 0

Мениджърът на английския гранд Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, говори за намеренията си около взетите под наем играчи през зимния трансферен прозорец - Ваут Вегхорст и Марсел Забицер.

Нидерландският специалист остава доста резервиран и некатегоричен в своите намерения за постоянен трансфер и на двамата играчи. Припомняме, че в договорите под наем и на двамата футболисти не е включена опция за откупуване.

"Мисля, че е твърде рано да се говори за това и за евентуални постоянни трансфери. Първо, фокусът трябва да бъде насочен само в предстоящите мачове през сезона. Не трябва да се разсейваме със странични неща. Вярвам, че сме в правилната позиция и се насочваме изцяло в трите състезания, за които се борим", сподели Тен Хаг.

Повиканите на пожар Вегхорст и Забицер

30-годишният Вегхорст се присъедини към Манчестър Юнайтед от Бърнли, след като прекара първата половина на сезона под наем в турския Бешикташ. Към момента той има един гол и две асистенции в 12 мача в различни състезания. Нидерландският нападател бе повикан, за да замени контузения Антони Марсиал.

Междувременно Забицер се присъедини към Манчестър Юнайтед в последния ден от зимния пазар след контузията на Кристиан Ериксен. Австрийският полузащитник вече има пет участия във всички състезания и според мнозина се представя на ниво за "червените дяволи".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Танцът, с който Тен Хаг отпразнува спечелването на Карабао Къп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички