Емоция и героизъм в 2 момента: Бившите на Реал оставиха сърцата си за Юнайтед срещу Барселона (ВИДЕО)


Емоция и героизъм в 2 момента: Бившите на Реал оставиха сърцата си за Юнайтед срещу Барселона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

10151 0

Манчестър Юнайтед успя да отстрани Барселона в 1/16-финалите в Лига Европа. "Червените дяволи" надделяха с 2:1 в реванша на "Олд Трафорд" и след равенство 2:2 в първата среща продължиха напред след дуел, който щеше да приляга далеч повече на Шампионска лига.

На "Олд Трафорд" двама бивши футболисти на кръвния враг на каталунците Реал Мадрид бяха сред най-важните на терена. Разбира се, става въпрос за централния защитник Рафаел Варан и полузащитника Каземиро, който завърши срещата с жълт картон.

Каземиро и Варан на висота срещу Барселона

След сблъсъка феновете обърнаха внимание на два момента. Първият дойде още при резултат 1:0 за гостите. Тогава Каземиро реагира скоростно на вратарска грешка и се отличи с впечатляващ спринт по посока наказателното си поле.

Той завърши с изумителна двойна намеса - първо закачи с крак топката, въпреки че бе на скорост, а след това успя да блокира изстрел на друг футболист на каталунците, който стигна до топката.

Другият момент пък не бе игрови. Той дойде след срещата и в него бе замесен Варан. Централният бранител е спечелил почти всичко във футбола с Реал Мадрид и националния отбор на Франция, но въпреки това показа колко значи за него победата.

Бившият футболист на Реал Мадрид "подпали" домакинските привърженици при взаимната радост след края на мача (можете да видите чрез видеото по-долу в материала).

В моменти на провокация на мача Манчестър Юнайтед - Барселона пък Бруно вбеси Де Йонг и целия тим, а Гарначо изгаври Педри (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички