Треньорът на Ференцварош: Трябва да се справим със себе си, а не с Лудогорец


Треньорът на Ференцварош: Трябва да се справим със себе си, а не с Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2106 0

Треньорът на Ференцварош Сергей Ребров коментира по любопитен начин предстоящото гостуване за неговия отбор срещу българския шампион Лудогорец. Унгарците са с точки по-малко от разградчани преди последния двубой от груповата фаза на Лига Европа и само победата ще им осигури преминаване в следващия кръг (което би значело отпадане за Лудогорец). 

"Винаги съм казвал на играчите, че трябва да се съсредоточим върху себе си, а не върху нашите противници. Със сигурност футболистите ми имат нужната информация относно играта на съперниците ни. Ние обаче трябва на първо място да се справим със себе си и чак след това да мислим за опонента" - каза наставникът.

Ребров сподели това след двубоя в местното първенство срещу Академия Пушкаш (2:2). В сряда е официалната пресконференция и за Ференцварош, и за Лудогорец. Междувременно, след като бе изтеглен жребия за Купата на България, стана ясно, че "орлите" ще гостуват на Левски два пъти в рамките само на няколко дни през месец март. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички