От Лудогорец: Това е възможно най-тежкият жребий за нас


От Лудогорец: Това е възможно най-тежкият жребий за нас

1054 0

Представителят на Лудогорец, който присъства на жребия за четвъртфиналите Димитър Божкилов, определи жребия като много тежък. Божкилов е част от селекционния съвет на шампионите. Разградчани ще гостуват на Левски в София, а срещата ще се е началото на март.

"Възможно най-тежкият жребий ни изтеглиха. Ние нямахме възможност да контролираме съдбата си. Ще се борим, за да победим. Ще ни се съберат две поредни мача с Левски в София, но не мисля, че това ще окаже влияние. Подготвени сме да играем в такъм цикъл. Няма да ни е леко. Това са две гостувания и ще се подготвим по най-добрия начин. По-добре щеше да е в Разград, но такъв е жребият", коментира Божкилов.

"Селекцията не зависи от мача в четвъртък. Ние работим по селекцията непрестанно и не зависи от този мач. Всичко зависи от трансферния пазар и възможностите. Всички турнири са важни за Лудогорец. Смятам, че един от приоритетите е купата. Настроението е нормално. Такива мачове играем 7-8 години и смятам, че ще се представим по достоен начин", допълни още той. Пълният жребий - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама