Херо: Смешно е, ако кажа, че Хофенхайм са слаб отбор, интересно е как ще подходят


Херо: Смешно е, ако кажа, че Хофенхайм са слаб отбор, интересно е как ще подходят
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1090 0

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо, заяви, че ще му бъде интересно с каква тактика Хофенхайм ще се противопостави на неговия тим. Ден преди първото домакинство на "орлите" от груповата фаза на Лига Европа, наставникът даде интервю за bTV.

"Ако четем пресата, Хофенхайм е фаворит не само в мача, а и в групата. Получиха се обаче изненади. Те загубиха у дома от Брага. Аз винаги казвам, че нещата са 50:50. Много различно е, няма нищо общо с мачовете за шампионата или за Купата. Хофенхайм са изключително силен отбор във всички отношения - дисциплина, тактика, много е вариативен по отношение на постройки, схеми, футболисти и ще ни е интересно по какъв начин ще подходят, въпреки стандартната им схема 3-5-2", заяви Херо часове преди домакинството срещу четвъртия в германското първенство.

"Смешно е да кажа, че отборът на Хофенхайм не е силен, все пак е побеждавал Байерн Мюнхен. Ще се опитаме да вкараме, ще се опитаме и да не допускаме гол, разбира се. Фактите са, че те са изключително силни във фаза атака, бележат много, но имат и своите проблеми във фаза защита. Трябва да се опитаме да използваме слабостите им", разкри специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички