Огромен шанс за Лудогорец - Хофенхайм идва без най-важните си играчи


Огромен шанс за Лудогорец - Хофенхайм идва без най-важните си играчи
Снимка: Guliver/GettyImages

2455 0

Хофенхайм няма да може да разчита на най-силния възможен състав за гостуването на Лудогорец в Лига Европа. Германският отбор реши да не рискува здравето на част от титулярите си и ги остави в Германия преди отбора да отпътува за Варна, а след това и за Разград.

Сандро Вагнер, който е сред най-добре представящите се играчи от началото на сезона, е с настинка и не отпътува с отбора към България. Другото голямо име, което пропуска срещата, е Серж Гнабри, който е под наем в отбора от Байерн Мюнхен.

Други основни футболисти на Хофенхайм, които няма да играят срещу Лудогорец, са Карем Демирбай, Бенямин Хюбнер, както и Адам Салай, който се очакваше да замени Сандро Вагнер. Сред контузените са още Флориан Грилич, Роберт Зули, Надием Амири и Емир Бичакчич, последните двама от които са сред титулярите в последните мачове на тима.

Това дава сериозно предимство на Лудогорец преди двубоя. "Орлите" имат далеч по-малко проблеми и могат да се възползват от факта, че освен много контузени, в Хофенхайм не отдават толкова голямо значение на Лига Европа.

Двубоят между двата отбора е в четвъртък от 22:05 часа на "Лудогорец Арена" и може да го следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички