Звезда на Наполи във форма се оцени на... 5 милиона евро


Звезда на Наполи във форма се оцени на... 5 милиона евро
Снимка: Getty Images

1105 0

Полузащитникът на Наполи Станислав Лоботка е възмутен от завишените цени на съвременния трансферен пазар. Словакът, който стана шампион с неаполитанци и игра в елиминациите на Шампионска лига, оценява себе си на скромните 5 милиона евро.

"Честно казано, бих се оценил на 5 милиона евро. Сега играчите се оценяват и на 120 милиона, това е абсурдна сума за футболисти. Всичко е взето под внимание и това е страхотно, но не разбирам тези огромни числа. Не обичам да коментирам такива неща", заяви Лоботка пред "Forbes".

"Наистина харесвам Неапол, хората тук са чудесни и искам да остана тук. Срещнахме се с президента и се разбрахме (за удължаване на договора, б.а.).

Имам най-високата заплата в кариерата си с допълнителни бонуси. Невинаги ми плащат всеки месец и дори на всеки 3 месеца, но това е Италия", уточнява той със смях. Босът на Наполи обаче поиска 200 милиона само за единия крак на звезда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички