Лацио поднесе изненадата след две загуби насред Неапол (ВИДЕО)


Лацио поднесе изненадата след две загуби насред Неапол (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1612 0

Лацио постигна първа победа през новата кампания в Серия А едва в третия кръг. До нея се стигна при визита на непобедения до този момент актуален шампион - Наполи. 

Възпитаниците на Маурисио Сари се наложиха с 2:1 чрез попаденията на Луис Алберто и Камада в 30-тата и 52-рата минута. За домакините се разписа Желински само 120 секунди след откриващия гол. 

Разликата в резултата обаче остана минимална за актуалния носител на Скудетото, след като през втората част в рамките на четири минути бяха отменени два гола от ВАР. Дзакани реализира в 67-мата, а същото стори и новото попълнение Гендузи в 71-вата минута. 

В крайна сметка с едва 2:1 Лацио спечели дербито с Наполи за първата си победа през сезона. До този момент "орлите" бяха загубили от Лече и Дженоа, докато Наполи бе бил Фрозиноне и Сасуоло. 

Шампионът остава четвърти с шест точки преди визитата на Дженоа, а столичани гостуват на Ювентус с три точки от дванадесето място.  

Следете развитието на Серия А със SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички