Въпреки успеха за Купата на Италия, Жозе Моуриньо недоволства: Това е най-лошият турнир в Европа


Въпреки успеха за Купата на Италия, Жозе Моуриньо недоволства: Това е най-лошият турнир в Европа
Снимка: GettyImages

1340 0

Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, определи турнира за Купата на Италия като "най-лошия в Европа", независимо от победата на неговия тим над Дженоа в четвъртък вечер. "Вълците" си гарантираха класиране за 1/4-финалите в надпреварата след гол на влезлия от пейката Пауло Дибала.

Специалния обаче разкритикува сериозно формата на Купата след двубоя:

"Преди всичко, искам да кажа, че за мен ще бъде страхотно да спечеля турнира - направих го веднъж срещу Рома, ще бъде чудесно да го сторя и с Рома в Рим", започна той.

"Но мисля, че това е най-лошият турнир в Европа, защото не защитава по-малките тимове. Не е зрелищен. Ето, Торино победи шампиона Милан като гост и в следващия кръг отново ще трябва да гостува. Не разбирам този регламент. По-хубаво би било да играем на терените на отбори от Серия "Б" или дори третодивизионни тимове", възнегодува Моуриньо и добави: "Не разбирам къде е логиката и какъв е този формат. Къде е красотата на Купата на Италия?", запита португалецът.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Треньорът на Челси коментира червения картон на Жоао Феликс и отсече: Трябва да продължим да работим, няма друго решение

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички