Шампионът Милан е аут рано-рано след звучна издънка за Купата на Италия - Торино се възползва (ВИДЕО)


Шампионът Милан е аут рано-рано след звучна издънка за Купата на Италия - Торино се възползва (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1494 0

Италианският шампион Милан отпадна още след първия си двубой за Купата на Италия. "Росонерите" загубиха на осминафиналите от Торино след продължения. Редовното време завърши 0:0, а въпреки че Милан остана с човек повече около 20 минути преди края, не успя да се разпише. В крайна сметка в продълженията също не успяха да вкарат, а същевременно позволиха на съперника да стори това след контраатака и загубиха с 0:1 на "Сан Сиро".

В редовното време двата отбора така и не съумяха да си отбележат попадение, докато на резервната скамейка за "росонерите" търпеливо чакаха Оливие Жиро, Рафаел Леао и Месиас (всеки един от тях щеше да се появи в течение на срещата).

През първото полувреме Милан и Торино си размениха по едно добро положение за гол. Първо Лукич стреля от границата на наказателното поле и принуди Лукич да направи превъзходно спасяване (12'), а след това повелият атаката на миланския гранд Де Кетелаере засече с глава центриране, надскачайки противниковите играчи, но ударът му се спря в десния страничен стълб.

През второто полувреме отново нямаше много чисти положения за гол, докато не се стигна до червения картон на Джиджи от гостите. Той получи втори жълт картон в 70-ата минута, след като бе "спечелил" първия си още през първата част (до продължението на мача никой друг нямаше картон).

Чак след изгонването му "росонерите" успяха да създадат по-опасни положения пред противниковата врата. В 84-ата минута Сержиньо Дест проби в наказателното поле и стреля, но с малко неточно. В добавеното време пък Тео Ернандес стреля от границата на наказателното поле, но Ваня Милинкович-Савич се справи със страхотно спасяване.

Така се стигна до продълженията. Милан проспа първите минути, въпреки че бе с човек повече, и чак в 104-ата Жиру имаше страхотен шанс, но уцели вратата от чудесна позиция.

Стигна се до 114-ата минута, когато шокът на "Сан Сиро" бе пълен. Браян Байе получи на скорост отдясно, напредна с топка в крака и осигури чудесно подаване за Адопо, който отблизо нямаше как да сбърка и с едно докосване прати топката на полуопразнената врата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички