Треньорът на Челси коментира червения картон на Жоао Феликс и отсече: Трябва да продължим да работим, няма друго решение


Треньорът на Челси коментира червения картон на Жоао Феликс и отсече: Трябва да продължим да работим, няма друго решение
Снимка: Getty Images

2694 0

Мениджърът на Челси - Греъм Потър, не смята, че новото попълнение Жоао Феликс, който дебютира с директен червен картон (ВИДЕО), е извършил умишлено грубото нарушение, което го прати по-рано в съблекалните при гостуването на Фулъм.

Във вечерта на 12 януари "сините" загубиха с 1:2 в отложен двубой от 7-ия кръг на Висшата лига и още веднъж затвърдиха лошата си форма, която им отрежда десето място в таблицата с актив от едва 25 пункта.

"Нямаше умисъл, нямаше злоба във влизането му, но това беше неразумно действие и разбирам защо съдията му показа червен картон. Това е още един удар за нас. Жоао играеше много добре, неговите качества изпъкваха и това се виждаше ясно. Разочарованието е двойно", заяви Потър след поражението от Фулъм.

"Мисля, че контролирахме мача в началото и успявахме бързо да си върнем топката, когато я загубим. Създадохме добри възможности, но може би ни липсваше 'последният пас'. В ситуациите при техните голове пък допуснахме няколко грешки. През второто полувреме отговорихме добре, но после дойде червеният картон, който промени двубоя. Всичко стана по-трудно за нас. Разочарован съм от победния им гол, защото можехме да се справим много по-добре".

"Трябва да продължим да работим, няма друго решение. Трябва да останем заедно и следващият път да се опитаме да спечелим трите точки", допълни още Греъм Потър. За Челси предстои домакинство на Кристъл Палас от 20-ия кръг на Острова - 15 януари, 16:00 часа.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички