Интер се измъчи, но вкара 2 гола на Джиджи Буфон и отстрани Парма за Купата на Италия (ВИДЕО)


Интер се измъчи, но вкара 2 гола на Джиджи Буфон и отстрани Парма за Купата на Италия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1526 0

Грандът Интер се класира много трудно за 1/4-финалите в турнира за Купата на Италия, отстранявайки втородивизионния Парма у дома си след продължения. Редовното време завърши 1:1, а победното попадение за "нерадзурите" падна в 110-ата минута.

*Титуляр под рамката на вратата за гостите бе легендарният Джанлуиджи Буфон. 44-годишният страж се появи на терена за пръв път от 1 октомври!

Парма изненадващо откри резултата на "Джузепе Меаца" в 38-ата минута, когато хърватинът Станко Юрич не остави никакви шансове Андре Онана с прекрасно насочен удар извън наказателното поле.

Тимът на Симоне Инздаги не приличаше на себе си и вече се виждаше как отпада от турнира, но в 88-ата минута Лаутаро Мартинес, който бе оставен непокрит, овладя една отбита топка, нагласи си я на десния крак и я прати в горния ляв ъгъл на Буфон за 1:1.

Малко след това Джиджи отказа Един Джеко с превъзходно спасяване с една ръка и така двубоят влезе в продължения.

Парма изпусна две изгодни ситуации отново да поведе в резултата, а в 110-ата минута Франческо Ачерби отбеляза победния гол за Интер - Буфон боксира центриране от левия фланг и кълбото отиде право на пътя на Ачерби, а той го насочи много добре с глава и прехвърли бившия национал на Италия за крайното 2:1.

Eто и репортаж от мача:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички