Викат Кристиано Роналдо на разпит в Италия заради тайни споразумения и компенсации?


Викат Кристиано Роналдо на разпит в Италия заради тайни споразумения и компенсации?
Снимка: Getty Images

3216 0

Медиите в Италия разпространиха днес (2.12.) любопитни подробности около разследването, което тече в момента покрай гранда Ювентус, във връзка с работата на Прокуратурата и по-конкретно - с бившата звезда на тима Кристиано Роналдо.

Изданието "Gazzetta dello Sport" пише, че португалският футболист може да бъде призован на разпит по случая! Както вече е известно, преди броени дни служители на Икономическа полиция влязоха в офиси на клуба от Торино и започнаха разследване за измами с трансфери и нарушаване на Финансовия феърплей във футбола.

Твърди се, че прокурорите са се съсредоточили върху предполагаемо тайно споразумение между "старата госпожа" и CR7, което касае сумите, които той е прибирал от заплати. Споменава се, че тези средства са били пренасочени, а също така Роналдо е получил и 'компенсация' при трансфера си в Манчестър Юнайтед.

"Gazzetta" добавя, че имало и записи на телефонни разговори, в които директори на Юве обсъждат документ, който не би трябвало да съществува. До този момент не са намерени доказателства за това!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички