Само петима от Юве събраха смелост да идат при феновете след 0:1 от Аталанта


Само петима от Юве събраха смелост да идат при феновете след 0:1 от Аталанта
Снимка: Getty Images

1166 0

Бившият защитник на Ювентус Андреа Бардзали коментира поведението на футболистите на тима след загубата от Аталанта в Серия А с 0:1 снощи. Оказа се, че след поражението само петима играчи на "Старата госпожа" са отишли при феновете и според Бардзали именно те са сегашните лидери в тима. 40-годишният италианец изкара 8 години в гранда от Торино.

Футболистите, намерили сили да отидат до трибуните след мача, са били Пауло Дибала, Леонардо Бонучи, Хуан Куадрадо, Войчех Шчесни и Матайс Де Лихт. Жестът им не е бил оценен и те са били освиркани от тифозите.

"Голямо разочарование е, когато не постигаш успехи в страхотен отбор. Може би тези, които не отидоха при феновете, са почувствали, че не са готови да слушат обиди и освирквания. Но 5-6 лидери в съблекалнята не са достатъчни. Трябват повече", заяви Бардзали пред "DAZN".

Останалите титуляри, взели участие в злощастния за тях мач срещу "бергамаските", бяха Алекс Сандро, Уестън МакКени, Федерико Киеза, Адриен Рабио, Мануел Локатели и Алваро Мората. Киеза и МакКени имат своето оправдание във факта, че се контузиха по време на двубоя. Наскоро стана ясно, че "Бианконерите" ще се подсилят в атака през лятото - ето с кого. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички