В Италия: Разследването срещу Ювентус касае и заплатите на Кристиано Роналдо


В Италия: Разследването срещу Ювентус касае и заплатите на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

1566 0

Преди броени дни полиция и прокуратура нахлу в офисите на Ювентус в градовете Торино и Милано и започна да събира документи, свързани с отчетите на клуба и някои финансови данни за входящи и изходящи трансфери.

Според известното издание "Gazzetta dello Sport" обект на разследването са и някои от заплатите, които Кристиано Роналдо е получавал в Италия, преди да се завърне в Манчестър Юнайтед!

Ето какво каза директорът на холдинга, който уплавлява гранда от Торино - Джон Елкан: "Клубът си сътрудничи със следователите и е убеден, че може да хвърли светлина върху съмнителните аспекти. По пътя на всеки клуб има трудни моменти и е важно да се изправим срещу тях. Сигурен съм, че бъдещето на Ювентус ще бъде също толкова велико, колкото и миналото му", заяви близкият до Андреа Аниели човек.

Според медиите на Ботуша, прокуратурата е заинтригувана от около 40 трансфера, които са станали в Ювентус и декларираната от тях сума в размер на 282 милиона евро!

Тук можете да видите неизлъчвани (доскоро) кадри с поведението на Кристиано Роналдо в съблекалнята на "старата госпожа"!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички